Overslaan en naar de inhoud gaan

Over DEPE Build

Wij maken van uw plannen realiteit

DEPE Build is opgericht in in 2001. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan bij het realiseren van uw bouwplannen. Ook zorgen wij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.
Door de jaren heen hebben ze expertise opgebouwd op verschillende vlakken:

whites

Nieuwbouw

Bij het realiseren van een nieuwbouw woning is een goed en betrouwbaar bouwbedrijf onmisbaar. DEPE Build helpt u graag met het bouwen van uw droomhuis. Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van diverse nieuwbouwprojecten. U bent dan ook verzekerd van een perfect resultaat voor een goede prijs. Het laten bouwen van een nieuwbouw woning is een groot project. Wij zullen u dan ook steeds op de hoogte houden van de voortgang.

whites

Appartementen

Wij zorgen voor de volledige uitvoering van uw appartementsgebouw. Van de fundering en kelders in beton, naar de ruwbouw en gevelafwerking. Door de nodige ervaring en vakkennis kunnen wij elk project aan, hoe groot of complex ook.


whites

Renovatie

Wenst u een bestaande woning volledig te renoveren. DEPE Build neemt alles in handen. Van gevelrenovatie, het uitbreiden van leefruimtes tot gevelrenovatie. Bij ons bent u verzekerd van een goede uitvoering.